top of page

Neden mobilyaplan


Mobilya plan bir mutfak ve mobilya tasarım ve üretim programıdır. Tüm mobilya üretim imalathanelerini ilgilendirdiği gibi içi mimar, mimar, dekoratör, fason kesim gibi imalat tasarlayan, yapan ve yapılmasına destek oluşturan tüm unsurları ilgilendirir.

Mobilyaplan gelişmekte olan yazılım sektöründe, browserlarda çalışması ile birlikte, bilgisayarın görüntü kartı gibi işlem hızını geliştiren özelliklerinide kullanarak çalışan yeni jenerasyon bir programdır.

Tüm dosyalar bulutta saklandığı için dosyalarınıza heryerden ulaşabilirsiniz. Bilgisayar ile oluşturduğunuz projeyi tablet ve cep telefonu ile çizmeye devam edebilirsiniz. Bilgisayarda oluşturduğunuz projeyi tablet veya cep telefonu ile müşteriye sunum ve üzerinde düzeltme gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm program özelliklerini hiç bilgisayar kullanmadan sadece cep telefonu ile çizip bitirebilir, ebatlama ve maliyet sonuçlarını alabilirsiniz. Cep telefonu üzerinde video kaydı alıp müşteriye ürünü sadece resim olarak değil video olarak gönderip firmanıza yeni bir cazibe katabilirsiniz.

Programı bilgisayara veya cep telefonuna yüklemeniz gerekmez. Sizin için vereceğimiz şifre heryerde kullanabilmenizi sağlar.

Programa üye olduğunuz sürece tüm updatelerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.







13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page